o femeie şi copilul ei de 11 ani s-au răsturnat cu maşina pe dn 1, la ieșirea din cristian spre sibiu
Sursa foto: info trafic sibiu

O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul acesteia. Femeia de 48 de ani, împreuncă cu fiul ei de 11 ani primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD sosite la faţa locului. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la ieșirea din Cristian spre Sibiu.

„Din primele cercetări rezultă că o conducătoare auto în vârstă de 48 de ani, din Cisnădie, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sebeș spre Sibiu, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătoarea auto și fiul acesteia, în vârstă de 11 ani, primesc îngrijiri medicale la fața locului, conștienți.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei producerii acestui eveniment rutier. Fără mari probleme de trafic.”, a transmis IPJ Sibiu.

„Două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pe DN 1, Cristian pentru acordarea asistenței medicale pentru două persoane (o femeie și un minor) ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital conștienți și policontuzionați.”, a transmis Slt.Voina Alina, din cadrul ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu