video: un american compară mamaia cu miami beach, florida și saint tropez - e încântat de prețuri

Un vlogger din America care s-a mutat în Mamaia, postează mereu filmări sau poze din zonă și laudă litoralul nostru.

Contul său se numește „Oops, I moved again”, iar de aici, putem deduce că acesta se mută destuld e des. În descriere, americanul menționează că și-a lăsat cei 200.000 de dolari în America pentru a explora lumea, notează ziare.com.

Bărbatul s-a mutat aici și susține că trăiește bine, cu foarte puțini bani.

Într-o filmare acesta se poate vedea ce a cumpărat în Mamaia cu 45 de dolari: somon file, fructe de mare, legume, ceapă, ton, cereale pentru micul dejun, avocado, caise, castraveți, pepene roșu, roșii, apă, ulei spaniol, ciuperci, condimente, cartofi dulci, lapte de migdale, foietaj cu spanac și mere.

”Și nu sunt într-un sat ciudat și mic, nu, sunt în una dintre cele mai scumpe zone din România. Se numește Mamaia, e la Marea Neagră. E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez în Franța. Și tot ce v-am arătat aici costă doar 45 de dolari. Bine ați venit în România”, a spus el pe Tik Tok.

@oopsimovedagain Do you think I miss the American Dream ? ???? #romania #engineer #excommunism #freedom #digitalnomad #freelife #entrepreneurtok #oopsimovedagain ♬ quirky – endlessdropsofwater

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. 1. dacă ăsta e american, io-s japonez / 2. Dacă poți cumpăra în Mamaia numai produse etichetate pe engleză, mă fac popă. 3/ Să meargă la o terasă și să vadă cît costă o supă cu ardei, pită și smântână … apoi mai vorbim …