la promenada sibiu e timpul pentru reduceri și premii de festival pentru toți utilizatorii spot

Vara e timpul perfect pentru muzică și distracție alături de prieteni, pentru haine în tendințe și experiențe de shopping la prețuri preferențiale. Pe lângă discounturi semnificative la magazine îndrăgite, Promenada Sibiu le oferă pasionaților de cumpărături șansa de a câștiga cele mai dorite premii ale verii. 

Astfel, în perioada 8 iulie -15 august, utilizatorii ce au instalat aplicația  de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de peste 200 de lei câștigă automat un card cadou, iar în cadrul tombolelor săptămânale din 18 iulie, 25 iulie si 1 august: abonamente full pass la UNTOLD.

Festival-chic

Chiar dacă s-au lăsat așteptate, festivalurile au revenit în forță. Pe lângă spectacolele de muzică și lumini, acestea sunt adevărate podiumuri, unde toți pasionații de modă se transformă în artiști. Magazine precum Zara, H&M, Stradivarius sau Bershka sunt o adevărată sursă de inspirație pentru aceștia și oferă de-a lungul perioadei de reduceri o serie de articole versatile și colorate, la prețuri accesibile.

la promenada sibiu e timpul pentru reduceri și premii de festival pentru toți utilizatorii spot

Clasic, întotdeauna

Se spune că bijuteriile sunt întotdeauna o investiție bună și tot astfel sunt hainele clasice. Teilor, unul dintre cele mai apreciate branduri locale de bijuterii oferă vara aceasta prețuri promoționale pentru bijuteriile aflate pe lista de dorințe a tuturor. Pentru că nimic nu se asortează mai bine cu bijuteriile decât o ținută din materiale de calitate, branduri preucm Tommy Hilfiger, Nissa, Guess sau Massimo Dutti reduc prețurile pentru articole vestimentare precum cămăși, jeanși, rochii, fuste și multe altele.

Office în stil

Vara aceasta, ținutele de birou nu au voie să fie plictisitoare. Mango vine cu outfituri office reinterpretate, colorate și relaxate, toate la reducere în perioada menționată. În plus, ținutele de birou pot fi accesorizate smart cu gadget-uri iStyle, la prețuri preferențiale în magazinul din Promenada Sibiu.

Cu SPOT la shopping

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion, iar fiecare sesiune de cumpărături aduce aduce puncte de loialitate. Mai mult, statutul de membru SPOT oferă extra beneficii, dar și posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Mai multe detalii despre toate surprizele și reducerile pregătite de Promenada Sibiu pentru această vară pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial, www.promenadasibiu.ro.

la promenada sibiu e timpul pentru reduceri și premii de festival pentru toți utilizatorii spot

Ultima oră

Comentariul meu