șofer amendat și lăsat fără permis după ce a provocat un accident la mediaș

Un șofer neatent a provocat un accident în zona centrală a municipiului Mediaș. Acesta a intrat într-o intersecție fără să acorde prioritate și a lovit un autoturism pe care l-a proiectat în scuarul care separă sensurile de mers. Polițiștii care s-au prezentat la fața locului l-au amendat pe conducătorul auto vinovat și i-au suspendat permisul. 

Accidentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 21:00, în apropiere de centrul orașului.

„În timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, un localnic în vârstă de 22 de ani a pătruns în intersecția cu strada Piața Andrei Șaguna fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Axente Sever, acest turism fiind proiectat apoi pe scuarul care separă sensurile de mers”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule și cu distrugerea mai multor elemente decorative stradale. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorul auto care a produs tamponarea a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu