instagram
Sursa Foto - Pixabay

Oamenii au început să raporteze probleme începând cu 5 iulie, ora 20:00. Conform raportărilor, se pare că mesajele dispar imediat după ce sunt trimise pe Facebook și Instagram. Meta, compania mamă Facebook, nu a vorbit încă despre această problemă. Chiar și țara noastră a fost afectată de acest bug.

Probleme la Facebook și Instagram

Instagram și Facebook Messenger s-au confruntat cu probleme încă de aseară (n.r. 5 iulie 2022). O mulțime de utilizatori s-au plâns pe rețelele de socializare de problemele cu care se confruntă atunci când trimit mesaje pe aceste platforme deținute de Meta, notează tech.hindustantimes.com.

Potrivit plângerilor, mesajele trimisepe Instagram și mesajele trimise pe Facebook Messenger dispar pentru unii utilizatori imediat ce sunt trimise.

Potrivit site-ului de urmărire a stării serviciilor Downdetector, rapoartele Instagram au început să apară din jurul orei 20:00 pe 5 iulie și au continuat până în dimineața zilei de 6 iulie. Downdetector arată rapoarte de întreruperi, unul la ora 23:18 pe 5 iulie și celălalt la ora 10:18 pe 6 iulie. Probleme similare au fost raportate și cu Facebook Messenger.

Numeroși utilizatori au apelat la Twitter pentru a-și exprima frustrările, declanșând un festival de meme-uri pe platforme. #instagramdown a fost, de asemenea, în trend pe Twitter.

Totuși, aceasta este doar o întrerupere parțială. Cel puțin în cazul Instagram, toate celelalte funcții ale aplicației funcționează perfect, fără să apară alte bug-uri.

Meta nu a emis încă niciun comunicat oficial cu privire la această problemă, așa că nu știm când ar putea fi rezolvată.

Ultima oră

Comentariul meu