foto: mașini distruse într-un accident la gura râului

Două autoturisme au fost distruse într-un accident rutier care s-a petrecut miercuri dimineața în Gura Râului. Din fericire, a fost vorba despre o coliziune soldată doar cu pagube materiale. 

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineața, în Gura Râului, în intersecția cu drumul către Poplaca. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului ambele au fost puternic avariate.

foto: mașini distruse într-un accident la gura râului

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în evenimentul rutier, fiind vorba doar despre pagube materiale. Accidentul nu a fost sesizat prin apel la 112.

În cursul dimineții zilei de miercuri au avut loc, în total, patru accidente rutiere. Unul dintre ele s-a produs în municipiul Sibiu, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Moldoveanu. Un șofer nu a acordat prioritate. Alt accident a avut loc pe drumul dintre Sibiu și Poplaca și a fost produs de un șofer în vârstă de 71 de ani care a pierdut controlul volanului într-o curbă. Al treilea accident s-a petrecut la Veștem, acolo unde o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a ajuns cu mașina în rigola de pe marginea drumului.

Ultima oră

Comentariul meu