foto: femeia rănită în accidentul de miercuri de la veștem, salvată de o echipă de pompieri care mergea spre italia

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe raza localității Veștem. O șoferiță a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în rigola de pe marginea drumului. Femeia a primit primul ajutor de la o echipă de pompieri care se îndrepta către Italia pentru a participa la un amplu exercițiu de pregătire. 

foto: femeia rănită în accidentul de miercuri de la veștem, salvată de o echipă de pompieri care mergea spre italia

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a publicat, pe pagina de Facebook, mai multe imagini de la accidentul de miercuri din județul Sibiu, de pe raza localității Veștem. O femeie implicată în evenimentul rutier a primit primul ajutor de la o echipă de pompieri aflată în trecere în zonă.

„O echipă de căutare-salvare urbană a pornit astăzi către Milano pentru a participa la un amplu exercițiu de pregătire. Aproape de Sibiu, salvatorii au avut de gestionat o situație reală: un accident rutier.

– Suntem pompieri, am venit să vă ajutăm!

– Vă rog, soția se simte mai rău, scoateți-o pe ea prima!

– Stați liniștit, ne vom ocupa de amândoi.

– Să vă dea Dumnezeu sănătate. Ați apărut parcă din pământ! Mă pregăteam să apelez 112.

– Suntem în trecere și am văzut ce ați pățit”, se arată pe pagina de Facebook.

foto: femeia rănită în accidentul de miercuri de la veștem, salvată de o echipă de pompieri care mergea spre italia foto: femeia rănită în accidentul de miercuri de la veștem, salvată de o echipă de pompieri care mergea spre italia

DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI

Până la sosirea echipajelor de ambulanță, oamenii au primit îngrijiri medicale, iar pompierii s-au asigurat că sunt în afara oricărui pericol. Femeia a fost apoi transportată la spital.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asta conteaza….inainte sa iti faci meseria,sa fii om!Bravo domnilor salvatori,sa va dea Dumnezeu multa rabdare si indemanare in ceea ce faceti,iar celor pe care i-ati salvat multa sanatate.Doamne ajuta.