foto: continuă lucrările pe valea oltului la boița - se creează legătura cu autostrada sibiu - pitești

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, pe pagina de Facebook, mai multe imagini care surprind stadiul lucrărilor de pe DN7, din zona localității Boița. Acest sector de drum de pe Valea Oltului este consolidat astfel încât să poată fi realizată legătura cu prima secțiune din viitoarea autostradă Sibiu – Pitești. 

foto: continuă lucrările pe valea oltului la boița - se creează legătura cu autostrada sibiu - pitești

Lucrările de consolidarea a drumului național 7 continuă la Boița. „Continuă lucrările de consolidare a DN 7, sectorul cuprins între km 246+500 și km 251+025, din apropierea localității Boița. În prezent, se realizează următoarele lucrări: execuție a drenurilor (km 248+400 – km 248+519), defrișare și decopertare taluz (km 247+900 – km 48+100), decolmatare a albiei și taluzare la malul stâng a râului Olt (km 246+800 – km 246+950), reparație a zidăriei interioare a podețului de la km 246+925”, potrivit CNAIR.

foto: continuă lucrările pe valea oltului la boița - se creează legătura cu autostrada sibiu - pitești

În zona de desfășurare a șantierului, pe sectoare de 200 – 300 de metri, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare.

foto: continuă lucrările pe valea oltului la boița - se creează legătura cu autostrada sibiu - pitești foto: continuă lucrările pe valea oltului la boița - se creează legătura cu autostrada sibiu - pitești

Pentru șoferii care tranzitează Valea Oltului, aceste lucrări reprezintă nervi întinși la maxim. CNAIR spune că finalizarea acestui proiect este vitală, astfel încât să poată fi creată legătura cu viitoarea autostradă care va lega Sibiul de Pitești. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă finalizarea acestui proiect este vitală pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță pe conexiunea DN7 cu secțiunea 1 a viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești”, spun reprezentanții CNAIR.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii iunie, durata de execuție fiind de șase luni.

Ultima oră

Comentariul meu