șoferi băuți, prinși în toiul nopții la volan pe drumurile din sibiu
Sursa: unsplash.com

În ultimele 72 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice, fiind constatate numeroase infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Trei șoferi s-au ales cu dosare penale fiindcă au condus băuți. 

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03:15, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 32 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași noapte, în jurul orei 01:55, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Agârbiciu de către un localnic în vârstă de 37 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Și în 3 iulie, în jurul orei 04:25, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 32 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu