ploaia a făcut ravagii la vâlcea - copaci și acoperișuri smulse de vânt în doar câteva minute
FOTO adevarul.ro

O furtună de nici o oră i-a băgat în sperieți pe localnicii din Râmnicu Vâlcea. Ploia și vântul puternic a rupt mai multe acoperișuri și copaci din județ.

Pentru 35 de minute, Vâlcea s-a aflat luni după-amiaza, 4 iulie, sub atenţionare de Cod Roşu de vijelie, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice şi grindină.

În acest răstimp, zeci de copaci au căzut la pământ, cablurile de telefonie şi electricitate s-au rupt, acoperişurile sau bucăţi din acestea au fost smulse de vânt, nenumărate maşini au fost distruse, străzi, case şi staţii ITP – inundate, relatează adevarul.ro

ploaia a făcut ravagii la vâlcea - copaci și acoperișuri smulse de vânt în doar câteva minute

Tabla şi lemnul s-au desprins sau au rămas într-o stare precară, de pe acoperişurile caselor, blocurilor şi ale altor clădiri, lăsând în urmă o imagine a dezastrului.  În cel mai mare cartier al municipiului reşedinţă de judeţ, Ostroveni, locatarii de pe bulevardul principal au filmat îngroziţi scene de coşmar.

Unii au riscat şi s-au dus să-şi mute maşinile de teama pericolului ce pândea de pe blocurile înalte de 10 etaje. De aici, au căzut pe stradă şi trotuare bucăţi mari de acoperiş care au blocat circulaţia în zonă.

Ultima oră

Comentariul meu