de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”

Alegerea rochiei de mireasă este un moment special, care vine însă cu mai multe probleme. În funcție de preferințele individuale, realizarea rochiei după modelul dorit poate dura câteva luni.

Frenezia sezonului nunților a ajuns și la magazinele de rochii de mireasă din Sibiu, care oferă – pentru cumpărare sau închiriere – o gamă largă de modele de rochii și de accesorii de nuntă. Prețurile variază în funcție de modelul dorit și de complexitatea acestuia, iar specialiștii spun că anul acesta sunt în trend rochiile lejere.

Sadrini Style recomandă rochiile tip prințesă

„Cele mai căutate modele de rochii în ultima perioadă au fost cele tip prințesă. Eu recomand de obicei acest model. Cele tip sirenă se pot purta și la alte tipuri de evenimente. Am avut câteva cliente care au căutat și modele de rochii 2 în 1”, spune vânzătoarea de la Sadrini Style Sibiu.

de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”

La Sadrini Style prețurile rochiilor încep de la 1800 de lei, iar cel mai scump model ajunge la 5200 de lei. Bugetul în care se încadrează majoritatea clientelor este în jur de 3000 de lei, spune vânzătoarea, care precizează că prețurile pot fi negociate. Rochiile se pot face și la comandă, iar croitul poate să dureze până la două săptămâni. Sadrini Style are sediul în Piața Unirii, lângă Hotel Continental Forum.

Galileo – Totul pentru nuntă

Magazinul Galileo oferă o gamă largă de modele de rochii de mireasă, prețul de închiriere fiind mult mai mic decât decât cel de vânzare. „Avem multe cliente care au copii sau sunt însărcinate, iar tendința este spre rochii cât mai lejere, care se desfac ușor la spate. Este o perioadă a extremelor, miresele caută ori rochii foarte pompoase, ori foarte simple. Nu se caută în mod special rochiile cu trenă foarte lungă, deorece sunt destul de incomode, dar avem cereri pentru voal de dimensiuni mari, undeva la vreo 3-4 metri, pentru că este comod și mult mai practic decât trena. Prețurile rochiilor încep de la 3000 de lei, iar cel mai scump model pe care îl avem acum costă 6000 de lei. Rochiile care ajung la astfel de prețuri sunt de obicei încărcate, au paiete, pietricele sau imitații de perle și multă dantelă”, spune reprezentanta magazinului.

de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”

O alternativă bună pentru viitoarele mirese este închirierea rochiilor, deoarece nu este la fel de costisitoare. O rochie care costă șase mii de lei poate fi închiriată la Galileo cu numai 2000 de lei. Rochiile se pot face și la comandă, iar timpul de realizare este de o lună. Magazinul poate fi găsit pe strada General Magheru, nr. 39.

Colecția Miresei – cererea a crescut mult

La magazinul ”Colecția Miresei” timpul de realizare pentru rochiile la comandă e ceva mai lung – între două și trei luni, în funcție de cerințele clientei și complexitatea modelului – din cauză că a crescut foarte mult cererea în ultima vreme.

de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”

„Se fac foarte multe nunți, am avut comenzi foarte multe în ultima perioadă. În magazin prețurile încep de la 2200 de lei și pot urca mult, în funcție de model. Ni s-au cerut modele variate, nu se merge pe un stil anume, am avut cereri atât pentru pentru rochii cu mărgele cât și cu broderii, din tul sau alte materiale”, spune vânzătoarea de la Colecția Miresei. Magazinul se află pe Bdul Mihai Viteazu la nr. 21.

Simone Boutique – rochii între 2500 și 5500 de lei

La Simone Boutique prețurile rochiilor încep de la 2500 de lei și pot ajunge la 5500 de lei.

de unde își cumpără sibiencele rochia visurilor pentru nuntă - „rochiile lejere sunt în trend”

„Noi facem modelele pe comandă în funcție de preferințele clientei. Eu sunt croitoreasă și de obicei ajut miresele să aleagă modelul care le avantajează cel mai mult. Nu facem reduceri sau promoții”, spune reprezentanta Simone Boutique, care menționează că cererea pentru rochiile tip ”2 în 1” este cea mai redusă. Magazinul se află pe strada Nicolae Iorga, nr. 50.

Alte locații unde pot fi consultate oferte pentru rochiile de mireasă sunt: magazinul Hera Style de pe strada Ion Neculce, nr. 1; Atelier 34 de pe strada Ocnei; Aesthetics pe Calea Dumbrăvii, nr. 44; Rochii de Mireasă Giulietta Bridal pe Șoseaua Alba Iulia, nr. 63, și Divinity Dress pe strada 9 Mai.

Ultima oră

Comentariul meu