constantin chiriac a lipsit de la închiderea fits - două spectacole s-au anulat din cauza covid

Constantin Chiriac, directorul general al „Teatrului Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a lipsit de la închiderea festivalului de duminică seară, 3 iulie.

Președintele FITS a lipsit atât de la ceremonia de închidere a celei de-a 29 ediții a festivalului, cât și de la festivitatea de sâmbătă seara de pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății.  Constantin Chiriac a participat vineri la prânz la conferința cu modelul și actrița Laetitia Casta, unde a recitat un poem, după care s-a retras. Chiriac arăta vizibil obosit.

Absența directorului festivalului de la aceste momente importante ar putea avea legătură cu anularea celor două reprezentații ale spectacolului „Sacru și profan” al trupei ”Circa” din Australia programate în 2 și 3 iulie. Potrivit surselor Ora de Sibiu, spectacolele au fost anulate din cauză că unii membri ai trupei au fost infectați cu COVID. Anularea spectacolelor din motive medicale a fost anunțată pe Pagina de Facebook a Festivalului.

Biroul de presă al Festivalului nu a oferit informații referitoare la starea de sănătate a directorului Constantin Chiriac și la motivele pentru care a fost absent de la evenimentele respective. Contactat telefonic, Constantin Chiriac nu a dorit să comenteze absența sa, dar i-a urat redactorului Ora de Sibiu, sănătate.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tocmai australienii, cei cu zero covid policy, cei care au inchis granite, au bagat cetatenii in lagare si au refuzat participarea la turneul de tenis unui mare campion pentru ca nu era “vaccinat”, tocmai ei sa ne aduca asa ceva in Sibiu?