cât câștigă sibienii – salariul mediu brut lunar în firmele de producție a fost de 8609 lei în 2021

Compania de resurse umane HR Systems a lansat cea de-a șasea ediție a studiului de piață referitor la salariile din peste 25 de firme mari de producție active pe piața sibiană, al căror personal însumat se ridică la peste 10.000 de oameni. Studiul de anul acesta, primul de după pandemie, se va întinde pe toată luna iulie, iar rezultatele vor fi făcute publice în august.

”Vrem să vedem dacă tendința de creștere a salariilor și a câștigurilor pe care am remarcat-o în 2021 se menține anul acesta”, spune Mircea Neagoie, General Manager la HR Systems. Studiul de anul trecut arăta că salariul mediu brut în firmele respective a crescut cu 15,4 % față de 2019, ajungând la nivelul de 8609 lei pe lună. ”Dacă la salariu adăugăm bonusurile și alte componente din pachetele salariale, câștigul mediu brut lunar de anul trecut în firmele respective a fost de 9522 lei”, precizează Neagoie.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. articol de xxxx! sa imi spuneti si mie ce firma/ firme sunt acestea sa merg si eu

  2. Pe cine interesează aceste salarii medii? Si mai ales brute?
    Oamenii vor sa stie cat e net, in mână.
    In plus ce folos sa faci medii daca directorul are 20.000 eur si angajatul se la bandă salariul minim?
    Halal articol.

  3. Cred ca vorbiti de elvetia nu de Romania.ca ziaristi ar trebui sa mergeti sa verificati intai ,nu sa publicati niste gogomanii comandate .salariul mediu e pe la 2500 .cu sacrificii si suplimentare la greu se ajunge pe la 3000.eu vb cu oamenii reali nu cu cifre scoase din burta . Chiar ieri publicati un articol in care patronii spuneau ca ei dau minim pe economie si nu se inghesuie nimeni .