hala cu donații pentru ucraineni s-a închis - „ne concentrăm pe partea educațională”

Hala Zacaria s-a închis miercuri, în 29 iunie, după patru luni în care sponsori, voluntari, donatori, asociații și instituții publice s-au implicat pentru a ajuta refugiații din Ucraina. În 27 iunie, a sosit ultimul tir cu alimente și produse de igienă personală, de la Crucea Roșie Sibiu

Asociația „Sus Inima” din Sibiu s-a implicat încă de la începutul campaniei strângerilor de donații, iar acum urmează să se axeze pe proiectele care îi ajută pe ucraineni să se integreze în comunitatea sibiană.
O mare parte dintre lucrurile care au rămas în hală precum haine, cărucioare, conserve, orez, făină, produse de igienă personală și detergenți vor ajunge la Asociația Pro Ucraina, iar restul la pastorul care face fapte bune, Sorin Boica. „Sus Inima” continuă să ajute nu doar refugiații ucraineni, ci încearcă să sprijine și familiile aflate în situații precare din Sibiu.

„O să ne implicăm în proiecte aflate în desfășurare. Suntem parteneri cu Centrul Educațional de pe strada Aviației, păstrăm legătura cu refugiații din Ucraina, colaborăm cu instituțiile statului, cu Animal Life, cu Crucea Roșie și cu grupul civic „Sibiul pentru toți” În acest moment, ne concentrăm pe partea educațională și de angajare a ucrainenilor din Sibiu”, spune Carmen Chindriș, de la „Sus Inima”.

Mii de refugiați ucraineni ajunși în Sibiu au primit alimente, produse de igienă, mâncare pentru animale, produse de curățenie, haine, jucării, cărucioare și multe altele din donațiile sibienilor care au fost colectate la hala Zacaria.

Ultima oră

Comentariul meu