un adolescent a spart trei mașini parcate în sibiu - a furat bani și carduri bancare
FOTO arhivă

Un tânăr în vârstă de 16 ani a spart trei autoturisme parcate pe raza municipiului Sibiu și a furat din ele bani și un card bancar. Polițiștii au reușit să îl identifice. 

„La data de 28 iunie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale au reușit depistarea și reținerea pentru 24 de ore a unui sibian bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Furturile au avut loc în zilele de 10 și 14 iunie. Sibianul, în vârstă de 16 ani, ar fi pătruns prin efracție în trei autoturisme parcate în municipiul Sibiu, din care ar fi sustras bani (aproximativ 2.100 de lei și 100 euro, în total) dar și un card bancar, pe care ulterior l-a utilizat în tranzacții în valoare totală de aproximativ 270 de lei.

Tânărul urmează a fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei masuri preventive, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat (3 acte materiale) și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu