foto: un șofer și-a distrus mașina pe milea după ce a lovit un stâlp - sibianul a scăpat ca prin urechile acului

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiaza, pe bulevardul General Vasile Milea din municipiul Sibiu. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un stâlp. Din fericire, bărbatul a scăpat ca prin urechile acului și nu a fost nevoie să fie transportat la spital. 

UPDATE 2

Polițiștii sibieni au continuat cercetările în cazul tânărului de 21 de ani care a intrat cu mașina într-un stâlp pe Milea. Se pare că acesta avea, de fapt, permisul de conducere suspendat.

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 21 de ani, sibian, în timp ce conducea autoturismul având exercitarea  acestui drept suspendată, a părăsit partea carosabilă și pătruns pe trotuar, unde a rupt un copac și a acroșat un stâlp metalic. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism având exercitarea  acestui drept suspendată”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE 1

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere. „Cercetările sunt continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială

foto: un șofer și-a distrus mașina pe milea după ce a lovit un stâlp - sibianul a scăpat ca prin urechile acului

Șoferul autoturismului circula pe bulevardul Vasile Milea când, deodată, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, autoturismul a fost grav avariat, dar, din fericire, omul nu a fost rănit. El se află în afara oricărui pericol și nu a fost nevoie să fie dus la spital.

foto: un șofer și-a distrus mașina pe milea după ce a lovit un stâlp - sibianul a scăpat ca prin urechile acului foto: un șofer și-a distrus mașina pe milea după ce a lovit un stâlp - sibianul a scăpat ca prin urechile acului

foto: un șofer și-a distrus mașina pe milea după ce a lovit un stâlp - sibianul a scăpat ca prin urechile acului
Sursa: Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU

„Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, Bulevardul Vasile Milea pentru acordarea de asistență medicală unui bărbat, ieșit din autoturism ca urmare a unui eveniment rutier. Bărbatul de circa 21 de ani cu un traumatism cranio cerebral minor a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Bărbatul este din Sibiu. Acesta era singur în mașină în momentul producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu