cine este femeia decedată în accidentul de marți de pe hula bradului - a fost viceprimarul avrigului

Comunitatea din Avrig este în doliu în urma decesului Elenei David. Aceasta a ocupat, în trecut, funcția de consilier local, a fost viceprimarul orașului și era o apreciată femeie de afaceri. În cursul zilei de marți, sibianca a murit într-un tragic accident pe Hula Bradului. Mașina pe care ea o conducea s-a izbit frontal de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât a rămas blocată între fiarele contorsionate. Din nefericire, Elena David a murit pe loc. 

Un accident rutier extrem de grav a avut loc, marți după-amiază, pe DN1, în zona Hula Bradului, în apropiere de restaurantul Fântânița Haiducului. O mașină condusă de o sibiancă în vârstă de 71 de ani a intrat în coliziune frontală cu un camion condus de un șofer în vârstă de 59 de ani.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

În urma impactului violent, femeia a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie ca echipajele de descarcerare din cadrul ISU Sibiu să intervină pentru a-i scoate trupul afară. Din nefericire însă, nu s-a mai putut face nimic pentru șoferiță, fiindcă impactul a fost fatal. Aceasta a murit pe loc. Cât despre șoferul TIR-ului, acesta a suferit o fractură la membrul superior stâng, un traumatism cranio-cerebral și un traumatism de torace. El a fost transportat cu ambulanța la spital.

cine este femeia decedată în accidentul de marți de pe hula bradului - a fost viceprimarul avrigului

Cine era femeia decedată – A ocupat funcții importante în Avrig

Femeia decedată în accidentul mortal de marți se numește Elena David. Este un nume sonor în comunitatea avrigeană. A fost o femeie cunoscută și apreciată. „Om de afaceri respectat timp de mai multe decenii, Elena David a fost și consilier local în perioada 2004 – 2008, în mandatul primarului Gheorghe Frăticiu. Din aprilie 2006, până în iulie 2007, a ocupat fotoliul de viceprimar al orașului Avrig”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Orașului Avrig.

cine este femeia decedată în accidentul de marți de pe hula bradului - a fost viceprimarul avrigului

Râuri de lacrimi pe rețelele de socializare

Vestea că Elena David a decedat a venit ca un trăsnet. Familia, prietenii apropiați și oamenii care au stimat-o îi transmit acum ultimele gânduri pe rețelele de socializare. Cu toții o plâng, fiind în stare de șoc în urma celor întâmplate.

„Condoleanțe, vecină! Ai fost o femeie de milioane. Drum lin către cer”, scrie A. Olaru pe Facebook. „Dumnezeu să te odihnească, tanti Lina! Drum lin printre îngeri! O femeie de milioane”, scrie C. Iordănescu. „Dumnezeu să te odihnească în pace, tușica dragă!”, spune o nepoată a femeii. „Bunul Dumnezeu să te odihnească ți să-ți ierte toate păcatele, dragă verișoară! Nu te vom uita niciodată”, spune o verișoară de-ale Elenei David.

Ultima oră

Comentariul meu