o sibiancă a obținut patru medalii la campionatul național de atletism - „a scos cel mai bun timp din carieră”

Atleta Tabita Teușan din Sibiu a reușit să obțină patru medalii la Campionatul Național de Seniori și Tineret desfășurat, în acest weekend, la Craiova. Sportiva, în vârstă de 20 de ani, a reușit să își doboare propriul record și să scoată cel mai bun timp al ei la una dintre probe. „Este de o seriozitate maximă, petrecându-și mare parte din zi pe stadion”, spune mândru antrenorul ei. 

Tabita se antrenează de când avea 8 ani. A muncit din greu să ajungă pe podium iar acum, la ultimul concurs la care a participat, a obținut patru medalii.

„Sportiva Teușan Tabita a reușit să obțină 4 medalii, dintre care două în prima zi. În proba de 400 metri a luat argint, în cursa destinată întrecerii de la tineret, și un bronz în cursa senioarelor cu un rezultat de 55.29 secunde, cel mai bun timp din carieră! Urmând ca, în ziua a doua, să câștige proba de 800 metri în cadrul întrecerii de la tineret și un loc 3 în cursa senioarelor cu timpul de 2.07.53”, spune profesorul Adrian Drăgan, cel care o antrenează.

o sibiancă a obținut patru medalii la campionatul național de atletism - „a scos cel mai bun timp din carieră”

Tânăra este extrem de serioasă și luptă din greu pentru visul său – acela de a participa la Jocurile Olimpice din 2024. „Atleta este de o seriozitate maximă, petrecându-și mare parte din zi pe stadion, cu gândul de a ajunge la olimpiada din anul 2024, acesta fiind visul ei în proba de 800 metri. A fost un an foarte bun în ceea ce privește rezultatele obținute, având în vedere că în urmă cu două săptămâni a reușit să cucerească și titlu în proba de 800 metri la Campionatele Internaționale ale României și să termine cursa de 400 metri pe locul al 2-lea, reușind sa adune în anul 2022 șapte medalii (2 de aur, 3 de argint și 2 de bronz)”, spune antrenorul Adrian Drăgan.

Ultima oră

Comentariul meu