ce vedem la festival marți - circ, dans contemporan și spectacole de teatru
Sursa: FITS

Cea de-a cincea zi a Festivalului Internațional de Teatru se anunță a fi un a plină de spectacole, conferințe și expoziții. Sibienii de toate vârstele dornici să ia parte la evenimentele de marți din cadrul FITS au o mulțime de opțiuni, începând de la primele ore ale dimineții.

De la ora 11:00, instalația „Când lemnul prinde viață”, din Piața Mică poate fi admirată de cei interesați, accesul fiind liber. Totodată, la Centrul Cultural Habitus, între orele 11:00 și 20:00 va avea loc „Triomix”, un spectacol de dans. Biletul costă 30/20 lei.

În aceeași locație, la Centrul Cultural Habitus , de la ora 11:00 se va ține „Turnul #următorul nivel”, o piesă de teatru de aproximativ 50 de minute. Biletul costă 30/20 lei.

La ora 12:00 Pietonala Bălcescu prinde viață cu „Balul Shakespeare”(Proiect „Moștenirea”) susținută de studenții Facultății de  Teatru, de la Universitatea „George Enescu” din Iași.  „O fantezie muzicală„ este un alt spectacol care va colora centrul Sibiului, de la ora 12:20. Pentru cele două evenimente intrarea este liberă.

ce vedem la festival marți - circ, dans contemporan și spectacole de teatru
Sursa: FITS

La ora 16:00, la Filarmonica de Stat din Sibiu va fi susținut spectacolul muzical „Săfița”, unde Marius Mihalache & Band vor fi prezenți. Prețul biletului este de 100/60 lei.

„Împreună și singur” este spectacolul  de dans susținut la Teatrul Gong de la ora 17:00. Biletul este în valoare de 60/40 lei. De la aceeași oră, la Forumul Democrat al Germanilor va avea loc concertul „Cântece poloneze de dragoste și de dor”. Prețul biletului este de 40/30 lei.

La ora 18:00, la Fabrica de Cultură va avea loc spectacolul de dans contemporan „Nevoia de mângâiere”, prețul biletului este de 100/60 lei.

De la ora 19:00, la Catedrala Evanghelică C. A. „Sfânta Maria” va avea loc spectacolul muzical „Sufletul Portugaliei”. Prețul biletului este de 40/30 lei.

„Eu am fost prima!” este spectacolul de teatru care se va ține în Piața Habermann, de la ora 18:00, iar accesul este gratuit. De asemenea, la 19:30 în Piața Huet va avea loc spectacolul de teatru „Folk și joc din tranșee- Manifest pentru pace”,  și de la 19:45, sibienii vor putea vedea circul „Rola-Bola”, din Piața Habermann.

ce vedem la festival marți - circ, dans contemporan și spectacole de teatru
Sursa: FITS

La ora 20:00, la Fabrica de Cultură va avea loc teatrul muzical „Opera trei parale”. Prețul biletului este de 100/60 lei. De la aceeași oră, la Sala Studio TNRS se va ține spectacolul „Cântecul Copilului care înălța un zmeu”. Prețul biletului este de 60/40 lei.

Tot la ora 20:00, „Marea” este concertul care va fi susținut la Biserica Franciscană. Prețul biletului este de 40/30.

După ora 20:00, pe Pietonala Nicolae Bălcescu va avea loc spectacolul muzical „Mozaic Sonor”, iar de la 20:30 în Piața Habermann va avea loc spectacolul de circ contemporan „Pe acorduri de… jonglerii”. Accesul este liber pentru doritori.

De la ora 21:00, la Colegiul Național „Octavian Goga” va fi susținut spectacolul „Eterna Reîntoarcere”. Prețul biletului este de 100/60 lei  și nu este recomandat copiilor sub 16 ani.

„Ecouri din teatru” este spectacolul de teatru cu intrare liberă din Piața Habermann, de la ora 21:15.  La ora 21:30 va avea loc „Labirintul luminilor”, în Piața Mare cu acces liber. De asemenea, la Cartiere din Sibiu va avea loc piesa de teatru „Minunata lume a umbrelor”.

De la ora 23:00, la CANVAS va avea loc spectacolul de teatru studențesc „Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult”, cu acces liber și de la ora 23:00, în Piața Habermann va fi susținut spectacolul de dans „Baba Karam”.

Programul FITS de marți, 28 iunie, poate fi văzut în întregime pe site-ul FITS.

Ultima oră

Comentariul meu