un tânăr fără permis a lovit o căruță în satul nou și a fugit de la locul accidentului - era băut
foto: arhivă

Un tânăr care nu avea permis de conducere s-a urcat la volanul unui autoturism și, pe o stradă din satul Nou, a lovit o căruță. Imediat după producerea accidentului, acesta a fugit de la fața locului. Oamenii legii l-au prins la scurt timp și au stabilit că era băut. Acum are dosar penal. 

„La data de 24 iunie, în jurul orei 19:20, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost sesizați prin apel 112, cu privire la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Parcului din localitatea Nou, iar în urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 20 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere a acroșat un tractor, al cărui conducător efectua manevra de parcare. Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 20 de ani a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind identificat la scurt de către polițiști. Totodată, testarea alcoolscopică a acestuia a indicat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La nivelul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Ultima oră

Comentariul meu