Șofer cu permisul suspendat și beat, prins la volan în Cârtișoara - A fost plasat sub control judiciar
FOTO arhivă

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost prins băut la volan în Cârțișoara. Omul avea și permisul suspendat. Polițiștii l-au reținut, ulterior fiind plasat sub control judiciar. 

„La data de 25.06.2022, în jurul orei 22:10, pe DJ 105 P, în localitatea Cârțișoara, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, au oprit pentru control în trafic un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 63 de ani, localnic”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, polițiștii au constatat că exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi este suspendată.

La nivelul Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, împotriva acestuia fiind luată și măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Conducătorul auto a fost prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunerea legală, fiind dispusa față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu.

Ultima oră

Comentariul meu