bilstein angajează pe loc, la fabrica din sibiu - bonus de1500 lei la prima angajare

Bilstein angajează personal pentru fabrica din Sibiu. În 29 și 30 iunie, cei interesați să se angajeze sunt invitați să se prezinte cu CV-ul la interviu, la sediul thyssenkrupp Bilstein din Zona Industrială Vest. str. Salzburg, nr. 4, Sibiu.

Bilstein a pregătit două zile speciale pentru cei care caută un loc de muncă în Sibiu. Candidații sunt așteptați la interviu, miercuri în 29 iunie și joi, în 30 iunie, între orele 13:00 -18:00.

Compania Bilstein caută operatori producție, controlor calitate, mecanic, electrician, operator CNC, sudor calificat și rectificator. Cei care se vor prezenta la interviu vor primi răspunsul în aceeași zi. Persoanele aflate la prima angajare vor primi bonus 1500 lei, sumă plătită eșalonat.

„Campania se numește „Angajează-te pe loc”. În aceste două zile toți cetățenii care vor să se angajeze sau să schimbe locul de muncă pot să vină la fabrica noastră. Important este să vină cu CV, indiferent că e scris de mână sau la calculator. În cazul în care nu se descurcă, noi îi putem ajuta. Au interviuri pe loc, primesc răspunsuri pe loc și dacă este cazul le spunem și oferta salarială”, spune Mihaela Ciorîia, specialist resurse umane Bilstein.

Printre beneficiile de care pot profita angajații sunt: primă de vacanță, de Crăciun  și de Paște, transport asigurat în treizeci de localități din jurul Sibiului, reduceri la Unimat, șanse de promovare internă, tichete de masă, abonamentele Tursib, reduceri la Polisano. Alte detalii se pot găsi pe site-ul Bilstein.

bilstein angajează pe loc, la fabrica din sibiu - bonus de1500 lei la prima angajare

De asemenea, cei care nu se descurcă să realizeze un CV, vor primi ajutor. Pentru mai multe detalii, cei interesați pot suna la numărul de telefon: *600 sau pot trimite un mesaj pe adresa de e-mail: recrutare.sibiu@thyssenkrupp-automotive.ro.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu