aur și de argint pentru sibienii radu și raul la competiția de taekwon-do de la deva

Mai mulți copii sibieni au obținut premii semnificative la Cupa de Vară de la Deva, concurs desfășurat în weekend-ul 25-26 iunie. Copiii s-au întors acasă cu medalii de aur, bronz și argint la mai multe probe.

Doi copii din Sibiu s-au întors victorioși după ce au participat la Cupa de Vară. Radu Mareș și Raul Măerean au primit mai multe medalii la competiția de la Deva.

Radu Mareș, în vârstă de 13 ani a obținut medalia de aur și Raul Măerean, la proba Tehnici Speciale și alte două medalii de bronz la  probele de Speed Kick și la Dinamometru, iar Raul Măerean, sibianul de doar 11 ani, a obținut medalia de argint la proba de Tehnici speciale și la Speed Kick.

aur și de argint pentru sibienii radu și raul la competiția de taekwon-do de la deva

Antrenoarea Monika Gross este foarte mulțumită de rezultatele copiilor. „Ne-am așteptat la rezultate deoarece copii au muncit pentru acestea. Pentru unii a fost o prima experiență la o competiție. Ne bucurăm mult pentru ei, este un prim pas spre bucuria competiției. Copii, nu au făcut un antrenament sau o pregătire specială. S-au dus pentru a-și verifica cunoștințele și pentru a vedea unde să punem accentul la următoarele antrenamente”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu