schimbare importantă în intersecția coposu - berăriei. șoferii trebuie să țină cont de ea

Municipalitatea sibiană a decis să facă unele ajustări legate de configurarea intersecției Coposu cu Berăriei. Decizia vine în sprijinul conducătorilor auto care ies de pe strada Berăriei.

Din acest weekend intersecția Bulevardul Corneliu Coposu cu strada Berăriei a fost reconfigurată semnificativ. Mai exact pe sensul de mers către Gară, înainte de semafor, a fost aplicat marcaj hașurat. Astfel șoferii care circulă dinspre Ramada către podul Gării, nu vor putea staționa pe noul marcaj.
Mai exact, conducătorii auto care opresc la semafor, nu au voie să staționeze pe noile marcaje. Schimbarea are menirea de a permite șoferilor care ies de pe strada Berăriei în bulevardul Coposu, și în acest fel să se fluidizeze traficul în intersecție.
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. @Carcotel: Pai bineinteles ca asta se va intampla, cei ce o vor lua in dreapta se vor baga in fata celor ce asteapta la semafor si vor stationa pe hasura pana se face verde. Asta daca nu trec pe rosu:).

  2. Ce se intampla daca vii de la Teatru si te prinde culoarea rosie de la trecerea de pietoni ? Dai 5 metrii in marsalier? Daca ai doua masini in spate si nu poti da in marsalier?
    Trebuia pus semafor pe Berariei sincronizat cu semaforul de la trecerea de pietoni si atunci totul era ok

  3. Era de bun simt sa nu mergi cu masina pana in dreptul la trecerea pentru pietoni daca vedeai ca ai rosu sau macar sa lasi sa iasa sau 2 de pe berariei mai ales daca ar fi luat-o la stanga. Dar da, bun simt la soferii din sibiu rar vezi.
    Intrebare: ce se va intampla daca de pe berariei vine un neica-nimeni, pe coposu este rosu dar el fiind neica-nimeni se “baga in fata” celor care asteapta in afara zonei hasurate? 🙂