video - zeci de mii de sibieni au urmărit spectacolul cu drone de la fits

Peste zece mii de sibieni s-au strâns în jurul Pieței Teatrului pentru a admira spectacolul cu drone care a anunțat deschiderea celei de-a 29 ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Sibieni, cât și mii de turiști străini s-au adunat  pe Bulevardul Coposu, vineri, în 24 iunie, în jurul orei 23:00 să vadă ineditul spectacol de drone. Începând cu ora 22:30, oamenii au început să se strângă în jurul Pieței Teatrului, în doar câteva minute zona fiind plină de persoane de toate vârstele.

Spectacolul trebuia să înceapă la 23:15, însă a avut o mică întârziere de câteva minute. Oamenii au așteptat răbdători și entuziasmați pe iarbă, pe trotuar sau chiar pe stradă, timp în care își pregăteau telefoanele să surprindă cerul colorat de drone.

YouTube video

Evenimentul a ținut 12 minute, timp în care cei strânși în zona Bulevardului Corneliu Coposu, au aclamat, arătându-și admirația. De asemenea, copiii au fost captivați de spectacolul făcut de dronele luminate. Printre desenele realizate deasupra Pieței Teatrului au fost prezente „#findbeauty”, un fluture, o inimă, o floare, măști de teatru, o carte și multe altele.

Festivalul Internațional de Teatru se desfășoară în perioada 24-3 iulie 2022, timp în care vor avea loc 800 de evenimente la care sunt prezenți 3500 de artiști din 75 de țări diferite.

Ultima oră

Comentariul meu