spectacolele cu intrare liberă din a doua zi a festivalului internațional de teatru de la sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a pregătit pentru a doua zi o serie diversificată de evenimente la care sibienii pot participa, chiar și gratuit. Printre spectacolele care un intrare liberă sunt: „The Riddle”, „Naufragiați pe Insula Copilăriei”, „Povești din Pădurea Fermecată”, „Din Tainele Naturii”, „Triptic Shakespeare”, Prietenii mei, Dragonii și multe altele.

Sâmbătă, în 25 iunie, sibieni pot vedea gratis mai multe spectacole. Primul spectacol cu acces liber se va desfășura pe parcursul întregii zilei, până la ora 20:00. „The Riddle” este spectacolul care va avea loc pe traseul Piața Habermann – Parcul Astra –  Casa Teutsch – Piața Huet – Casa Luxemburg – Sala Thalia.

Tot cu acces liber va avea loc în Piața Mică la ora 11:00 spectacolul „Naufragiați pe Insula Copilăriei”. La aceeași oră se va ține „Povești din Pădurea Fermecată”, în Parcul Sub Arini.

Pe pietonala Nicolae Bălcescu se vor desfășura evenimentele „Din Tainele Naturii”, de la ora 12:00. De la 12:30 se va ține „Triptic Shakespeare” și de la 12:50, „Prietenii mei, dragonii”.

Cu acces gratuit mai sunt spectacolele pe bază de rezervare. La ora 16:00, la Facultatea de Litere și Arte ULBS se va ține piesa de teatru „Jocul de-a viața”, la ora 17:00 la Teatrul Național „Radu Stanca”, în Sala Mare va fi susținut spectacolul „Regele Moare”. La aceeași oră, la Academia Forțelor Terestre va avea loc spectacolul „Gospel”.

La ora 18:00, Pietonala Nicolae Bălcescu și Piața Mică vor prinde viață. „Prietenii mei, Dragonii” și „Naufragiații pe Insula Copilăriei” vor distra sibienii și turiștii.

spectacolele cu intrare liberă din a doua zi a festivalului internațional de teatru de la sibiu

Cu acces gratuit va fi susținut spectacolul „Suflet de statuie”, pe Pietonala Nicolae Bălcescu, la ora 18:30. „Naufragiul” este tot un spectacol cu intrare gratuită care se va ține în Piața Habermann, la ora 19:15. La aceeași oră, pe Pietonala Nicolae Bălcescu, se va ține spectacolul „Din tainele iubirii” și la 19:45 „Triptic Shakespeare”.

„Folk și joc din tranșee – Manifest pentru pace” va avea loc la ora 19:30, în Piața Huet. La ora 20:00, în Piața Habermann se va ține „D-Construction”, spectacol de dans. Cu o jumătate de oră mai târziu, pe Pietonala Nicolae Bălcescu se va desfășura spectacolul „Triptic Shakespeare” și la 20:45, „Dans Macabru”.

La ora 21:00, în Piața Habermann, Sibienii vor putea urmări comedia „Cu râsul nu-i de glumit”, iar la 21:30, în Piața Mare, circul  contemporan „În cădere liberă”. O oră mai târziu, va concerta Holograf, în Piața Mare.

A doua zi de FITS se va sfârși cu spectacolul „Autopsy&Co”, la ora 23:00, la Facultatea de Litere și Arte Ulbs. Mai multe detalii referitoare la evenimentele din cadrul FITS se găsesc online.

Ultima oră

Comentariul meu