video calvarul de pe strada iazului - „nu poți sta în curte la cât de mult praf e” – primăria spune că se va asfalta ”în viitor”

Localnicii care locuiesc pe Strada Iazului, din Sibiu, se confruntă cu problema prafului din cauza unei porțiuni de 70-80 de metri de stradă neasfaltată.

Unul dintre localnicii de pe strada Iazului, din cartierul Valea Aurie, a făcut cel puțin trei sesizări la primărie, însă nu a primit niciun răspuns. Nu este singurul nemulțumit de cantitatea mare de praf din zonă, alte familii care locuiesc în zonă se confruntă cu aceeași problemă.

„Mă deranjează praful care se ridică din cauza traficului care a devenit tot mai intens. Nu poți sta în curte la cât de mult praf e. E imposibil să stau toată ziua să șterg praful. Nu sunt singurul care are problema asta, mai sunt zece familii care întâmpină aceeași problemă”, spune unul dintre persoanele care locuiesc pe strada Iazului.

YouTube video

Singura măsură luată de Primăria Sibiu a fost în urmă cu doi ani când au pus pietriș. Odată ce a trecut toamna, praful a început să devină principala problemă pentru locuitorii de pe strada Iazului, la intersecție cu strada Bobâlna.

Răspunsul Primărie nu a întârziat să apară: „Această stradă a fost inclusă în acțiunea de reparații capitale în cartierul Valea Aurie, desfășurată în 2014. Asfaltarea acestei porțiuni de stradă va face obiectul unei proceduri de achiziție care va fi planificată în acord cu etapizarea și prioritizarea pe care Primăria Sibiu o realizează în funcție de mai mulți factori, dintre care amintim volumul de trafic de pe străzile care necesită intervenții precum și disponibilitățile financiare”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Se pare ca si cine circula pe portiunea aceasta de strada unii nu toti nu au educatia necesara de a circula civilizat mergand in viteza ridicand un nor de praf imens

  2. Bine ca alte strazi sunt asfaltate de mai multe ori pe an iar aici nici urma de asfalt .

  3. Dezastru intr-un oras care a fost capitala culturala europeana, iesi din curte si cazi in găuri si praf ca vremea bunicilor.

  4. Chiar jenant sa spui ca pt 70/80m de str.nu sunt fonduri si necesita atata timp.incapabili acesta este cuvantul