foto: accident cu trei victime la avrig din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Avrig. Doi șoferi au fost răniți, dar și o pasageră dintr-unul dintre autoturisme.

“La data de 24.06.2022, în jurul orei 03:05, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN1, km 285+200m, în afara localitatii Avrig”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: accident cu trei victime la avrig din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Avrig, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bisericii spre DN1, nu a respectat semnificația indicatorului “STOP” și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 1, pe sensul de mers Sibiu – Brașov, condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Câmpina.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unei pasagere, în vârstă de 31 de ani, din Câmpina. “La fața locului, echipajul a acordat asistență medicală pentru un bărbat conștient, neîncarcerat, în vârstă de aproximativ 47 de ani cu o contuzie toracică, care a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Sg. maj. Ștefan Andreea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: accident cu trei victime la avrig din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate

“Echipajul SAJ a acordat asistență medicală și a transportat la UPU două victime, femei, una de 31 ani cu TCC acut închis și cealaltă de 32 ani cu traumatism de membru inferior. Ambele victime au fost transportate în stare stabilă”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu