bărbat preluat în stare gravă de pe aeroportul din sibiu - a murit la spital
FOTO: arhivă

O aeronavă care zbura către Bacău a aterizat, miercuri, la Sibiu, deoarece unui pasager i s-a făcut rău. Acesta a fost preluat de urgență de un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu și a fost transportat la spital. La o zi distanță, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și a decedat. 

Pacientul, în vârstă de 64 de ani, a primit îngrijiri medicale în incinta aeroportului de la echipajul SMURD chemat la fața locului. Acesta suferise un stop cardio-respirator, motiv pentru care a fost nevoie să fie resuscitat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în 22 iunie, în jurul orei 18:54, în Aeroportul Internațional Sibiu, cu un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 64 de ani. La fața locului echipajul a constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator, și astfel s-au aplicat de îndată manevre de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor de resuscitare, iar ulterior a fost transportat de urgență la UPU Sibiu, în stare de inconștiență”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

El a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde, din nefericire, a suferit al doilea stop cardio-respirator și a decedat. „Pacientul a ajuns în stare foarte gravă, la UPU în seara zilei de 22 iunie, după un stop cardio-respirator resuscitat și a fost internat, inconștient, în cadrul Secției Clinice ATI. Din păcate, starea s-a degradat rapid, iar bărbatul a suferit, în cursul serii trecute, un nou stop cardio respirator și, în pofida eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat fiind declarat decesul”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu