Accident pe DN7 la Câineni - Un motociclist s-a răsturnat - Intervin ambulanțe din Vâlcea și Sibiu

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiaza, pe Valea Oltului, în zona localității Câineni. Un motociclist s-a răsturnat pe carosabil. La fața locului intervin mai multe echipaje SMURD și ambulanțe, atât din județul Vâlcea, cât și din județul Sibiu. 

UPDATE 2

„Din primele informații se pare că ar fi vorba de un bărbat din București, care în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, în localitatea Câineni, ar fi intrat într-un parapet, răsturnându-se”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

În urma accidentului, s-au format coloane de mașini, care se întind pe o distanță de aproximativ trei kilometri. Se circulă greoi încă din zona localității Boița și până la Câineni.

UPDATE 1

Cele două victime au fost evaluate de echipajele SAJ și SMURD venite la fața locului. Un bărbat va fi transportat la spitalul din Sibiu, având escoriații și un traumatism costal.

Accident pe DN7 la Câineni - Un motociclist s-a răsturnat - Intervin ambulanțe din Vâlcea și Sibiu

Știrea inițială

Accidentul s-a petrecut pe DN7, în satul Râul Vadului. Potrivit primelor informații, motociclistul s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe carosabil.

„Paramedicii SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier în localitatea Câineni pe DN 7, sat Râul Vadului unde un motociclist s-a răsturnat. În urma accidentului, au rezultat două victime, conștiente”, transmite Ion Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Pe lângă echipajele SMURD din Vâlcea, intervin și două ambulanțe, una dintre ele din cadrul SAJ Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu