val mare de nunți și criză de muzicanți la sibiu - „avem solicitări și în cursul săptămânii”

Odată cu terminarea restricțiilor, nunțile au început să fie tot mai dese, localurile fiind suprasolicitate chiar și în cursul săptămânii. Reprezentanții localurilor din Sibiu spun că au rezervări chiar și în zilele de joi și vineri, pentru diverse evenimente, dar în special pentru nunți, care sunt din ce în ce mai multe în ultima perioadă.

Nu doar problema localurilor rezervate este întâlnită în ultima perioadă, ci și criza de muzicanți, formațiile și DJ-ii având agendele pline de evenimente în următoarea perioadă.

Trupa Marinela Suciu oferă servicii muzicale pentru toate tipurile de evenimente, abordând diferite genuri muzicale, de la populară din zonele Ardealului, Olteniei, Banatului, Moldovei, la muzică ușoară și manele, la cerere. Solista precizează că formația este dispusă să se adapteze oricărui stil muzical, în funcție de dorințele clienților, iar prețurile diferă în funcție de tipul de eveniment și de cerințele fiecărui client. val mare de nunți și criză de muzicanți la sibiu - „avem solicitări și în cursul săptămânii”

„În ultima perioadă am avut mai multe solicitări decât înainte, nu doar pe weekend, sunt nunți și în timpul săptămânii. Am primit solicitări pentru chefuri în timpul săptămânii, dar și pentru nunți”, spune Marinela Suciu.

Costurile variază în funcție de eveniment. Bineînțeles, nunțile sunt mai scumpe decât botezurile sau zilele de naștere. Sibienii care vor să aibă în ziua cea mare formația Armonik vor plăti între 2.000 și 2.500 de euro.

val mare de nunți și criză de muzicanți la sibiu - „avem solicitări și în cursul săptămânii” val mare de nunți și criză de muzicanți la sibiu - „avem solicitări și în cursul săptămânii”

„Cererile pentru evenimente au crescut față de perioada pandemiei, când a fost destul de dificil să ne desfășurăm activitatea, mai ales în primul an de pandemie, când restricțiile au fost destul de drastice în ceea ce privește organizarea unui eveniment. Pentru noi a fost ceva atipic întrucât eram obișnuiți să fim alături de oameni la momentele lor de bucurie, însă perioada de pandemie nu ne-a mai permis acest lucru. Acum însă, mulțumim lui Dumnezeu că putem din nou să ne bucurăm de evenimente, și chiar de un număr destul de bun, având în vedere că sunt și persoane care aleg să organizeze evenimente inclusiv în cursul săptămânii, lucru care până în acest an se întâmpla mai rar. Ne bucurăm de faptul că mai toate datele în care se fac nunți sunt ocupate și sperăm să putem putem satisface dorințele muzicale ale cât mai multor persoane, mai ales că încercăm să cântăm orice gen muzical pentru a putea mulțumi toate persoanele prezente la un eveniment, și nu ne prea place să stăm, facem doar câteva pauze necesare pentru a putea să luăm o gură de aer, în rest, ne place să fim alături de invitați. Costurile variază în funcție de mai multe elemente, dar în general undeva între 2000 și 2500 de euro”, spune Dan Constantin, solistul formației Armonik.

Ultima oră

Comentariul meu