șoferița beată care a făcut accident în centrul sibiului, arestată la domiciliu
foto: arhivă

Șoferița în vârstă de 59 de ani, care a condus băută și cu permisul suspendat și a făcut accident în centrul Sibiului, a fost arestată la domiciliu. 

„În cursul zilei de ieri, conducătoarea auto reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier a fost prezentată Judecătoriei Sibiu, fiind dispusă măsura arestului de domiciliu pentru 30 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că femeia este cercetată penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni la regimul rutier.

„În fapt, la data de 20 iunie, în jurul orei 11:30, o sibiancă în vârstă de 59 de ani, a condus autoturismul pe str. Ghe. Lazăr înspre str. Magheru din municipiul Sibiu, pe un sector de drum public cu acces interzis direcției sale de deplasare, iar la efectuarea manevrei de mers cu spatele a acroșat un autoturism parcat regulamentar. Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că sibianca a condus mașina fără a deține permis de conducere, exercitarea acestui drept fiindu-i suspendată”, anunță reprezentanții poliției.

Ultima oră

Comentariul meu