medieșeanul care a bătut un bărbat în centrul orașului până l-a băgat în spital, arestat preventiv
foto: arhivă

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care a bătut un bărbat în centrul Mediașului până l-a băgat în spital, a fost arestat preventiv. Acesta își va petrece următoarele treizeci de zile în spatele gratiilor. 

La data de 22 iunie, medieșeanul de 34 de ani reținut pentru 24 de ore și cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar procurorul de caz a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că bărbat a fost reținut miercuri de către polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În 12 iunie, în jurul orei 04:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice dar şi a unor neînţelegeri, a agresat fizic un bărbat lovindu-l cu un corp dur în zona capului. În urma agresiunii, persoana vătămată, un medieșean în vârstă de 50 de ani, a suferit leziuni traumatice care necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii.

Ultima oră

Comentariul meu