jandarmii din brașov prezenți la fits 2022 pentru siguranța cetățenilor

În perioada 24 Iunie – 3 Iulie, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov împreună cu jandarmii sibieni vor acționa pentru siguranța tuturor celor care vor participa la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Jandarmii din cadrul celor două instituții se vor afla în zona de desfășurare a festivalului, având ca principală misiune siguranța tuturor participanților, așadar, având în vedere amploarea evenimentului, vor acorda o atenție deosebită locurilor unde se vor desfășura spectacole în aer liber și zonelor aglomerate.

Jandarmeria face apel către toți cei care vor participa la evenimentele ocazionate de desfășurarea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu să evite implicarea în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor și să respecte măsurile luate de organizator și indicațiile forțelor de ordine.

De asemenea, le recomandăm tuturor participanților care vor veni la festival însoțiți de copii, să îi supravegheze cu mare atenție. În caz de nevoie nu ezitați să ne solicitați ajutorul! Suntem permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor! Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu