vloggerul mircea bravo în mașina creată de studenții ulbs - recomandă facultatea de inginerie, din sibiu

Mircea Bravo, cunoscutul vlogger român, încurajează tinerii pasionați de inginerie să se înscrie la facultatea de profil din cadrul Universității „Lucian Blaga”. Acesta s-a fotografiat în mașina creată de studenții de la Facultatea de Inginerie, din Sibiu.

Vloggerul a mers la Facultatea de Inginerie unde „a probat” mașina realizată de studenții ULBS împreună cu inginerii și softiștii de la Continental. Inclusiv într-unul dintre Story-urile realizate pe pagina lui de Instagram încurajează tinerii pasionați de acest domeniu.

„Dacă vi se pare și vouă interesant acest domeniu, să știți că Facultatea de Inginerie din Sibiu are o perioadă de înscriere între 4 și 16 iulie”, spune vloggerul.

Prin postarea de pe Instagram, Mircea Bravo încurajează înscrierea la Facultatea de Inginerie din Sibiu, oferind toate informațiile necesare, inclusiv perioada de admitere, între 4-16 iulie. De asemenea, acesta amintește unul dintre avantajele de care pot beneficia studenții de la Inginerie, din Sibiu. Vloggerul vorbește de posibilitatea de a face practică în centrul de cercetare-dezvoltare sau în fabrica de Hi-Tech de la Continental.

Cu peste un milion de abonați pe youtube, Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Videoclipurile pentru care a devenit foarte popular sunt cele în care apare personajul așa numit „Bunica”.

Ultima oră

Comentariul meu