scandalagii reținuți la tălmăcel - femeie bătută și amenințări cu toporul - polițiștii au scos arma din dotare
FOTO arhivă

Trei bărbați din Tălmăcel au fost reținuți, în cursul zilei de marți, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar unul dintre ei și pentru lovire sau alte violențe. Aceștia au bătut o femeie și au amenințat cu un topor mai mulți vecini. 

Scandalul a avut loc în data de 18 iunie în satul Tălmăcel. Polițiștii au fost chemați prin apel la 112 pentru a aplana lucrurile. Doi bărbați au fost găsiți, în proximitatea imobilelor unde locuiau, când tulburau ordinea și liniștea publică. Mai exact, aceștia tocmai ce agresaseră o femeie și amenințaseră cu bătaia persoanele de pe stradă. Un al treilea bărbat implicat în scandal a amenințat doi bărbați cu un topor, fiind oprit de polițiștii veniți la fața locului, care au scos arma din dotare. Nu a fost nevoie să o folosească, fiindcă individul s-a potolit.

„În urma administrării probatoriului în cauză, în cursul zilei de ieri, cei trei bărbați în vârstă de 36 de ani, 28 de ani și 18 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în ceea ce-l privește pe tânărul de 18 ani, și pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul acestei zile, cele trei persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Comentariul meu