“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

A început sezonul cald, iar odată cu temperaturile ridicate, toți ne gândim la vacanță și relaxare. Dacă vrei câteva zilele în care să îmbini răsfățul cu relaxarea, deconectează-te de la activitățile zilnice și haide la cele mai frumoase spa-uri din Sibiu!

O zi petrecută la spa poate părea o extravaganță, însă beneficiile asupra sănătății fizice și psihice sunt foarte importante. În Sibiu puteți găsi nenumărate locații în care relaxarea la o zi de spa este la ea acasă.

Centrul Aria oferă zeci de servicii de relaxare

Centrul Aria este una dintre locațiile preferate de sibieni când vine vorba de relaxare, aici zona Welness oferă tehnici ambientale moderne, combinate cu stiluri tradiţionale bazate pe efectele revigorante ale apei, care îţi permite evadarea într-o oază de linişte.

SPA-ul Aria îţi întreţine starea de bine după o zi solicitantă, vizitatorii putând beneficia de mai multe tipuri de tratamente.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Jacuzzi –  relaxarea se obţine cu efectele hidromasajului. Prin alimentarea pielii cu oxigen, masajul continuu permite scăderea tensiunii sistemului nervos. Cada are o capacitate de 16 persoane.

Baia Kneipp – terapie de stimulare a circulaţiei sangvine, prin alternarea progresivă a apei calde cu apa rece. Pietrele din bazin îţi masează zonele reflexe ale tălpii şi permit vitalizarea metabolismului şi întărirea sistemul imunitar.

Baia  turcească –  Terapia de aburi îţi oferă relaxare la o temperatură de aproximativ 45 °C şi peste 90% umiditate. Vaporii acţionează benefic asupra căilor respiratorii, scad din intensitatea durerilor reumatice şi elimină toxinele.

Sauna Finlandeză – combină aspectele băii cu aer cald, practicate încă din perioada Romei Antice, cu baia de abur turcească. Denumită şi „dry sauna”, sauna finlandeză presupune o baie cu aer fierbinte şi uscat, la 75-90° C, temperatura putând să ajungă chiar la 100-110° C, cu umiditatea aerului de 10-20%.

Fântana de Gheaţă  – răcitor amplasat la îndemâna utilizatorilor de saună. Masarea pielii cu bucăţile fine de gheaţă permite reglarea temperaturii corpului după momentele de relaxare petrecute la saună.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Bio-sauna este o baie de aburi destinată celor care agreează metode de relaxare la temperaturi mai scăzute,  45-60° C şi cu umiditate crescută, cuprinsă între 55-80%.

Masajul este răsfăţul tău după o zi agitată continuă în saloanele de masaj. Asigurăm masaj de relaxare, terapeutic, pentru întreţinere corporală.

 

Carpentiere Arena – facilități spa & wellness la un preț global

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Carpentiere Arena se află în Rășinari, la 9 km de Arka Park, și oferă restaurant, parcare privată gratuită, bar și piscină sezonieră în aer liber.

Pe durata sejurului la proprietate, oaspeții pot utiliza facilitățile spa și de wellness, inclusiv cada cu hidromasaj și saună. Oaspeții se pot bucura de diverse activități în Rășinari și în împrejurimi.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Accesul la servicii este permis și persoanelor din exterior, prețul fiind de 100 de lei, vizitatorii având acces la toate zonele. Centrul nu oferă servicii de masaj.

 

Baia Populară – Cel mai vechi spa din România

Baia Populară este un centru spa & wellness  nou renovat din Sibiu,ce scoate în față frumusețea unei tradiții de peste 100 de ani și aducerea sa în present prin servicii și facilități noi, ce se adresează fiecărui sibian sau turist.

Baia Populară este centrul spa & wellness destinat stării tale de bine, relaxării generale, menținerii sănătății și a echilibrului mental și emoțional.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate Servicii spa oferite:

  • Masaj de relaxare- masajul clasic sau Masajul Suedez este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj de relaxare
  • Masaj terapeutic/recuperare – masajul terapeutic are ca scop final un beneficiu terapeutic, recomandat a fi efectuat la pachet pentru a se obține rezultate.
  • Masaj terapeutic pe pat cu pietre jad – terapie asiatică holistică cu efect terapeutic pentru relaxare, îmbunătățirea posturii coloanei vertebrale și stimularea drenajului limfatic.
  • Masaj Aqua Relax -terapie ce relaxează corpul și mintea, prin simpla plutire pe un pat cu apă caldă și ușoare vibrații.“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Pentru pachetul care cuprinde bazin + sauna prețurile pornesc de la 40 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii/elevi/studenți/persoane cu handicap/pensionari pentru trei ore.

Pentru cei  care relaxarea este o obișnuință, există abonamentele lunare pentru categoria bazin + saună, care costă 400 de lei pentru adulți și 250 de lei pentru

copii/elevi/studenți/persoane cu handicap/pensionari pentru trei ore pentru 3 ore pe zi.

Pentru full acces pe lună prețul este de 500 de lei pentru adulți și 350 de lei pentru copii/elevi/studenți/persoane cu handicap/pensionari, iar pentru full acces pe zi prețul este de 60 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru copii/ elevi/studenți/ persoane cu handicap/pensionari.

 

Hotel Hilton – servicii de spa personalizate în funcție de nevoile tale

Hilton Sibiu dispune de o piscină interioară, saune și baie de aburi, baie Cleopatra, săli de relaxare și meditație și o zonă de fitness cu echipamente Precor.

Accesul la piscine este gratuit pentru cazații hotelului, dar accesul este posibil și pentru clienții externi pentru o taxă suplimentară și pe bază de programare.

Prețul pentru accesul la piscină este de 90 de lei, pentru spa 100 de lei, iar pentru spa și piscine 160 de lei.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Serviciile oferite includ toată gama de servicii de masaj, cum ar fi masajul de relaxare, masajul cu pietre calde, masajul terapeutic, fiecare putând fi personalizat la un interval de 30, 50 sau 70 de minute în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client.

Pentru o ședință de 30 de minute de masaj prețurile sunt cuprinse între 125 și 175 de lei, iar pentru o ședință de 50 de minute prețurile variază între 170 și 190 de lei.

 

Vila Hanea & SPA – servicii wellness pentru clienții locației

E asemenea, dacă doriți un pachet de relaxare completă, există și varianta închirierii unei locații care permite accesul la zone de relaxare, doar în baza rezervării locației.

Vila Hanea & SPA compusă din 3 ap cu 1 dormitor jacuzzi interior si 1 ap cu 2 dormitoare si jacuzzi separate și o sauna separate, accesul la piscină fiind posibil peste două săptămâni, însă doar clienților locației.

“recensământul” centrelor spa din sibiu - prețuri de la 40 de lei și tratamente personalizate

Pentru Sibieni, Centrul Aria, Baia Populară, Vila Hanea și Hilton Hotel pot reprezenta o variantă avantajoasă și ușor accesibilă deoarece transportul nu ridică costuri, locațiile fiind în Sibiu, spre deosebire de Carpentiere Arena, aflat la 15 km de Sibiu, în Rășinari.

Ultima oră

Comentariul meu