update accident feroviar la mândra - bărbat mort, după ce a fost lovit de tren
FOTO arhivă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat într-un mod tragic. Acesta a fost lovit în plin de un tren, între Halta Băile Ocna Sibiului și Mândra. Anchetatorii pun acum cap la cap toate detaliile pentru a stabili dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident. 

UPDATE

„În această dimineață, în jurul orei 08:28, prin apel 112, Centrul Operațional din cadrul IPJ Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unui accident pe magistrala de cale ferată Sibiu – Mediaș.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, care au constatat că o persoană de sex masculin a fost surprinsă și accidentată, din nefericire mortal, de către trenul InterRegio care se deplasa pe ruta Sibiu – Mediaș. Accidentul s-a produs între Halta CF Ocna Sibiului – Halta CF Mândra”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Traficul feroviar a fost afectat de acest accident, fiind înregistrate întârzieri de aprox. 100 de minute pentru două trenuri.

Știrea inițială

Tragicul eveniment a avut loc miercuri dimineață, puțin înainte de ora 08:30, în apropiere de halta din localitatea Mândra. Accidentul feroviar a fost anunțat la ora 08:28, prin apel la 112, chiar de mecanicul trenului. Sursele Ora de Sibiu spun că acesta ar fi declarat că bărbatul s-a aruncat în fața locomotivei, iar fiindcă totul s-a întâmplat extrem de rapid, nu a mai fost posibil să evite tragedia. Impactul a fost fatal, astfel că sibianul a murit pe loc. 

Familia bărbatul a fost anunțată despre eveniment la câteva ore distanță, iar asta fiindcă victima a fost identificată cu greu. Rudele omului sunt în stare șoc. „Persoana decedată este unchiul meu. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu dacă s-a sinucis sau dacă a fost un accident. Acum așteptăm să vedem ce zice poliția”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, un nepot al persoanei decedate.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare fac cercetări pentru a stabili dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident. Trenul InterRegio circula pe direcția Sibiu – Mediaș. 

Ultima oră

Comentariul meu