surpriză pentru copii - teatrul gong transmite premiera online a spectacolului „istoria copilăriei”

MiniREACTOR și Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 24 iunie, de la ora 20:00, premiera online a spectacolului „Istoria Copilăriei (4 episoade)”. Producția va putea fi vizionată gratuit, fără restricții de distribuție geografică.

Cele 4 episoade vor fi difuzate în premieră online vineri, 24 iunie, de la ora 20, pe canalul de YouTube MiniREACTOR #teatru pentru copii: https://bit.ly/3n6Qmwo. Episoadele vor putea fi vizionate în mediul online timp de 4 zile, in perioada 24-27 iunie (până la ora 20). Cele patru piese vor putea fi, de asemenea, citite pe site-ul LiterNet.

„Istoria Copilăriei (4 episoade)” este un spectacol-coupé cu păpuși, ce reunește în premieră absolută patru regizori, patru dramaturgi, un scenograf și un compozitor, alături de șase actori, pentru a deschide un dialog provocator cu publicul foarte tânăr din cele două orașe (6-12 ani). „Sărbătorim felul în care copiii experimentează, de fapt, dintotdeauna lumea: cu încredere și curiozitate, cu curaj și prospețime. Din plin. Cu toată inima.”, a declarat regizoarea Olivia Grecea, în timpul repetițiilor de la Sibiu. Spectacolul este rezultatul unui parteneriat între teatrul MiniREACTOR și Teatrul pentru Copii și Tineret GONG Sibiu și reprezintă o provocare atât pentru membrii celor două echipe, cât și pentru publicul tânăr. Spectacolul a avut premiera la Sibiu, pe scena de la Gong, anul acesta, în data de 30 aprilie.

Spectacolul este realizat în cadrul unui proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

surpriză pentru copii - teatrul gong transmite premiera online a spectacolului „istoria copilăriei”

Ultima oră

Comentariul meu