poți să trăiești doar din pariuri sportive?  

Dacă ar fi ușor să trăiești din pariuri sportive, gândește-te câți oameni ar face-o! În realitate, este destul de dificil să fii un parior sportiv profesionist, sfaturile și trucurile folosite de profesioniști sunt adesea protejate ca un secret de stat. Asta deoarece, spre deosebire de jocuri la care primești, de exemplu, 20 rotiri gratuite magic jackpot, în cazul pariurilor sportive totul stă în strategie.

Mulți oameni visează să trăiască din activitățile doar bazându-se pe pasiunile lor, cum ar fi pariurile sportive. Îți place sportul, îți petreci zilele libere citind și vorbind despre sport. Cu toate acestea, tranziția de la a fi un pasionat de sport la a deveni un parior de succes nu este simplă, iar acest drum este, de obicei, presărat cu destul de multe pierderi financiare.

Care sunt șansele de a face bani prin pariuri sportive?

Pentru a câștiga bani în mod constant prin intermediul pariurilor sportive nu este nevoie doar de plasarea de pariuri pe câștigători, ci și pe câștigătorii potriviți. De exemplu, dacă alegi în mod repetat doar favoriți importanți, nu veți atinge niciodată un câștig semnificativ. Obținând victorii ușoare la cote de -10000 nu te va duce nicăieri. Așadar, este important să câștigi la pariul potrivit.

Gândește-te la asta în felul următor. Dacă îți riști banii doar pe favoriții de -10000, vei câștiga 100 de Lei pentru fiecare 10.000 de Lei puși în joc. Un singur eșec îți poate da peste cap întregul sistem.

Dar dacă identifici cotele potrivite sau jocul cu outsideri, îți poți chiar dubla câștigul cu o singură victorie. La +150, un pariu de 10.000 de Lei rezultă în 15.000 de Lei în profit pur. Acestea sunt tipurile de pariuri care pot duce la un stil de viață confortabil.

poți să trăiești doar din pariuri sportive?  Există oameni care se bazează exclusiv pe jocurile de noroc?

Să trăiești din jocuri de noroc este de obicei mult mai complicat decât să alegi câștigătorii potriviți. În schimb, pariorii profesioniști stabilesc un sistem sau un model folosind date și informații.

Cu cât mai multe informații și puncte de date poate identifica un parior profesionist, cu atât mai bun este modelul matematic pe care îl poate construi. Cu toate acestea, există trei sisteme generale pe care pariorii profesioniști le folosesc pentru a crea un plus de valoare așteptată.

Acestea sunt: pariurile de arbitraj, pariurile potrivite și pariurile de valoare. Fiecare dintre ele are propriile plusuri și minusuri. Cei mai mulți dintre cei suficient de norocoși pentru a-și câștiga existența pariind pe sport folosesc în același timp un anumit aspect al tuturor celor trei sisteme.

Există limite ale câștigurilor la pariurile sportive?

Această situație poate deveni o problemă pentru pariorii profesioniști. Cu cât ai mai puține opțiuni de plasare a pariurilor, cu atât mai puține șanse vei avea de a identifica cote de arbitraj sau cote valoroase.

Pariorii profesioniști folosesc o varietate de tactici pentru a-și asigura accesul la mai multe case de pariuri sportive, astfel încât să aibă acces la limite ale casei care să le permită câștiguri pe termen lung. Cu toate acestea, dacă o casă de pariuri sportive crede că ești un amator, probabil că va continua să îți accepte pariurile chiar și după ce ai câștigat sume importante de bani.

Industria pariurilor sportive s-a maturizat mult în ultimul deceniu. Pariurile sunt larg răspândite, legale și se desfășoară în cazinouri de renume. Acest lucru oferă caselor de pariuri sportive un control mai mare asupra analizei pariurilor și pariorilor. Cele mai sigure case de pariuri sportive sunt, de obicei, și cele cu cele mai sofisticate sisteme de monitorizare.

Cu toate acestea, există, de asemenea, o concurență mai mare ca niciodată între diferitele case de pariuri sportive. Dacă ești la început de drum, este înțelept să fii conștient de la început de faptul că orice casă de pariuri sportive ar putea, în cele din urmă, să nu îți mai accepte pariurile.

poți să trăiești doar din pariuri sportive?  Este posibil să te îmbogățești din jocuri de noroc?

Vechea maximă spune că banii nu aduc fericirea, dar majoritatea jucătorilor îți vor spune că mai mulți bani înseamnă mai multă fericire.

În cercurile de poker și de jocuri de noroc, povestea lui Stu Ungar este legendară. Triplul campion la evenimentul principal WSOP era atât de prost în a gestiona banii, încât mereu cerea bani prietenilor săi.

În ciuda faptului că era considerat unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, acesta a murit în sărăcie. Ungar suferea, de altfel, de o dependență și de probleme de sănătate care i-au complicat situația financiară.

Mai recent, Gus Hansen a cunoscut o ascensiune fulminantă ca jucător profesionist de poker și a câștigat mai multe turnee mari. Dar el se considera un specialist în jocurile cash, iar jocurile cash au dus la prăbușirea sa. După ce a obținut câștiguri de milioane de dolari, a devenit contabil pentru a-și plăti facturile.

Concluzie

Așadar, poți sau nu să trăiești exclusiv din pariuri sportive? Da, este posibil să te îmbogățești din jocurile de noroc, dar fii pregătit să îți gestionezi banii cu aceeași atenție cu care îți gestionezi alte aspecte ale vieții personale, altfel riști să îți irosești câștigul mai repede decât l-ai câștigat.

Cazinourile oferă întotdeauna speranța de a te îmbogăți rapid. Dar pariorii sportivi profesioniști de succes au aproape în mod universal o perspectivă pe termen lung asupra pariurilor. Sistemele lor se bazează pe marjele caselor de pariuri sportive, astfel încât aceștia se asigură că nu pierd banii rapid. Este posibil să ajungi să te îmbogățești din pariuri sportive, dar de obicei va fi nevoie să parcurgi un drum lung și anevoios până acolo.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu