FOTO Reprezentanții FRF în vizită pe ”Municipal” - Primarul Astrid Fodor: ”Ne dorim o cât mai bună funcționare a stadionului”

Trei reprezentanți ai Federației Române de Fotbal au fost prezenți marți la Sibiu pentru o primă vizită la Stadionul Municipal.

Alexandru Cândea, managerul departamentului de evenimente al FRF, Florin Sari, CSR manager și Alexandru Nicila security manager.

După o prezentare a Stadionului care prinde tot mai mult formă, s-au purtat discuții pe tema organizării și modului de funcționare a noului Stadion din Sibiu, precum și primele idei pentru evenimentul special care va marca deschiderea acestui obiectiv.

FOTO Reprezentanții FRF în vizită pe ”Municipal” - Primarul Astrid Fodor: ”Ne dorim o cât mai bună funcționare a stadionului”

„Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru implicare și pentru faptul că este alături de noi cu toată experiența pe care o are în domeniu. Mă bucur că cei trei experți au apreciat ceea ce au văzut în locație, arena bifând multe puncte importante pe care reprezentații FRF le-au avut în vedere. Vom ține legătura strâns cu Federația pentru că ne dorim o cât mai bună funcționare și utilizarea Stadionului la adevăratul său potențial” a mărturisit primarul Sibiului, Astrid Fodor.

FOTO Reprezentanții FRF în vizită pe ”Municipal” - Primarul Astrid Fodor: ”Ne dorim o cât mai bună funcționare a stadionului” FOTO Reprezentanții FRF în vizită pe ”Municipal” - Primarul Astrid Fodor: ”Ne dorim o cât mai bună funcționare a stadionului”

Ultima oră

Comentariul meu