accident cu victime la dumbrăveni după ce două mașini s-au ciocnit
FOTO: arhivă

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au intervenit, luni după-amiaza, la un accident rutier produs în localitate, pe strada Tudor Vladimirescu. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului trei persoane au fost rănite. O singură victimă a fost însă transportată la spital. 

Din primele cercetări efectuate la fata locului de polițiști, se pare că între două autoturisme s-a produs o coliziune, în urma căreia unul din conducătorii auto, un bărbat de 52 de ani, din Biertan, a fost rănit. Cea de a doua mașină era condusă de un bărbat de 36 de ani, din Piatra Neamț.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de Ambulanță. „La fața locului salvatorii au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 52 de ani, care este transportat la CPU Mediaș cu traumatism membru inferior și dureri în piept”, anunță Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul SAJ Sibiu a asistat medical un bărbat de 36 de ani cu traumatism de șold și o femeie de 43 de ani cu traumatism toracic și abdominal. Ambele victime au refuzat transportul la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu