Dosar penal pentru doi sibieni care au condus mașini neînmatriculate - Unul nu avea nici permis
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice. Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost înregistrate în cursul zile de 18 iunie. Doi tineri, de exemplu, s-au ales cu dosare penale după ce au condus mașini neînmatriculate. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere. 

În jurul orei 18,15, pe strada Cibinului din municipiului Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Vecerd, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată de 2 zile. Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Apoi, în jurul orei 23,45, pe raza localității Cristian, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un alt autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Săliște. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul la volanul căruia se afla este radiat din circulație. În cauză, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. 

Ultima oră

Comentariul meu