VIDEO: Incendiu la Palatul Brukenthal din Avrig

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la Palatul Brukenthal din Avrig. Din fericire, incidentul a fost unul minor și nicio persoană nu a fost rănită.

YouTube video

UPDATE

„Pompierii militari din cadrul punctului de lucru Avrig, au intervenit de urgență, în 18.06.2022, in jurul orei 20:07 în curtea Palatului Brukenthal din Avrig, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

La fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la o grămadă de stuf uscat, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Incendiul a fost limitat și localizat prompt, fără să provoace pagube materiale sau victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind foc deschis. 

Știrea inițială

Pompierii sibieni au intervenit pentru a lichida incendiul. Înainte ca ei să sosească, angajații au încercat să stingă flăcările cu extinctoarele.

În momentul izbucnirii incendiului, la Palatul Brukenthal avea loc un eveniment. Invitații s-au adunat îngrijorați să vadă ce se întâmplă. Din fericire, potrivit primelor informații, nicio persoană nu a fost rănită.

YouTube video

Reprezentanți ai ISU Sibiu au declarat, pentru Ora de Sibiu, că incidentul a fost unul minor și nu s-au creat pagube materiale mari. A fost vorba despre un incendiu care a izbucnit la o grămadă de stuf uscat și nu s-a extins. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Ultima oră

Comentariul meu