stradă nouă în turnișor – va purta denumirea de „afinelor”
Sursa: Google Maps

Direcţia Amenajarea Teritoriului şi Urbanism propune iniţierea unui proiect de hotărâre în scopul atribuirii denumirii de strada „Afinelor” unei străzi noi din cartierul Terezian. 

În municipiul Sibiu, cartier Turnișor, între strada Ogorului şi strada Neppendorf au fost realizate construcții, fiind creată o zonă urbană verde.

Accesul la imobilele nou construite se realizează prin străzile propuse prin Planul Urbanistic Zonal sau prin drumurile de exploatare existente.

Luând în considerare avizul favorabil al Comisiei de atribuire de denumiri a județului Sibiu din cadrul Instituţiei Prefectului Județului Sibiu, înregistrat la Primăria Municipiului Sibiu, se va acorda atribuirea denumirii strada „Afinelor”, unei străzi nou create în municipiul Sibiu.

stradă nouă în turnișor – va purta denumirea de „afinelor”
Sursa: Google Maps

„Comisia de atribuire de denumiri judeţeană avizează favorabil proiectul de hotărâre al Consiliului Local al municipiului Sibiu având ca obiect atribuirea denumirii de: strada „Afinelor” structurii stradale situată în cartierul Turnişor, între strada Ogorului și strada Neppendorf din municipiul Sibiu, conform planului de încadrare în zonă și a documentaţiei depuse”, se arată în avizul Comisiei de Atribuire de Denimiri a Județului Sibiu.

Strada se află în cartier Turnişor, între strada Ogorului şi strada Neppendorf şi asigură accesul la imobilele nou construite Strada nou creată în municipiul Sibiu, aparţine proprietăţii private şi rămâne în administrarea proprietarului, căruia îi revine obligaţia de a o întreţine .

Ultima oră

Comentariul meu