parcare cu plată în zona lacului binder - primăria a stabilit tarifele

Sibienii și turiștii care merg să se distreze în cel mai nou punct de atracție din oraș, Complexul Lacul lui Binder, și vin cu mașina personală, o pot parca în zona amenajată de primărie. Aceștia trebuie să știe însă că locurile din acea zonă sunt cu plată. În următoarea ședință de Consiliu Local, tarifele vor fi aprobate și vor fi incluse în zona de tarifare C. Riveranii nu își vor putea face abonamente. 

CITEȘTE ȘI: S-a deschis Lacul lui Binder – Oază de relaxare, sporturi nautice și plajă

Parcările de pe strada Lacul lui Binder, Fundătura Lacul lui Binder și strada Zidarilor vor fi cu plată. Șoferii care își vor lăsa mașinile aici vor plăti 1 leu pe oră. 

„Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat al Municipiului Sibiu consideră ca necesară și oportună completarea hotărârii Consiliului Local al Municipiului Sibiu numărul 337/2018 prin introducerea în zona C a parcărilor amenajate de pe strada Lacul lui Binder, strada Lacul lui Binder (fundătură) și strada Zidarilor ca fiind parcări cu plată, cu menținerea aceluiași tarif orar de 1 leu/1h respectiv 10 lei/zi pentru zona C aprobat în anul 2018, fără posibilitatea de a se elibera abonamente pentru riverani”, se arată în proiectul de hotărâre.  

Așadar, persoanele fizice cu domiciliu pe aceste străzi nu își vor putea face abonamente, ci dacă vor vrea să parcheze aici, vor fi nevoite să plătească bilet la fel ca cei care se află în trecere. 

Ultima oră

Comentariul meu