dominic crăciunean, sibianul care a obținut 4 medalii la campionatul național de atletism pentru copii

Crăciunean Dominic este sibianul de 13  ani care a reușit să obțină numai anul acesta 4 medalii la campionatul național de atletism pentru copii. La Craiova a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru copii 1 și 2 în aer liber, cu participare numeroasă din toată țara, la care au participat în jur de 300-400 de copii, fete și băieți.

„El a participat la categoria de  vârstă c1 (2009. Se numește Crăciunean Dominic, este un copil genial, a câștigat proba de săritură în înălțime, este campion național cu performanța de 1,67m record personal și locul 2 la săritură în lungime cu 5,47m record personal egalat, în condițiile  de pregătire dificile”, spune profesorul Gabriel Băra de la CSS Șoimii Sibiu.

dominic crăciunean, sibianul care a obținut 4 medalii la campionatul național de atletism pentru copii

Antrenorul consideră că este o mare reușită, deoarece condițiile de antrenament nu sunt foarte bune, copiii neavând unde să se antreneze, având la dispoziție un stadion mic.

„Acest sportiv este unul de mare valoare, un băiat modest și plin de calități, pe plan sportiv a mai luat o medalie de aur și una de argint la aceste probe la concursurile din sală, pe lângă faptul că a terminat cu 10 la școală și a câștigat și Olimpiada de Astrologie la nivel județean. Îl felicit din suflet și le mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat”, menționează acesta, totodată.

Crăciunean Dominic a câștigat mai multe probe, obținând două medalii la campionatul din iunie și alte două medalii la campionatul pentru sală din iarnă.

„Eu îl am de mic pe Dominic, eu l-am descoperit și pot spune că a progresat foarte mult în tot acest timp”, spune Gabriel Băra.

 

Ultima oră

Comentariul meu