VIDEO FOTO – Cum evităm traficul infernal din zona podurilor de la Piața Cibin și strada Râului - Cea mai bună rută alternativă

Închiderea podului PECO de pe Șoseaua Alba Iulia, a făcut ca traficul auto să devină unul de coșmar pentru șoferi. Cozile au devenit interminabile la podul de la Rompetrol sau la cel de la Piața Cibin.

Sibiul s-a transformat peste noapte în al doilea București în ceea ce privește traficul auto. Închiderea podului de pe șoseaua Alba Iulia, a făcut ca rutele alternative dinspre zona de Vest către oraș, să fie luate cu asalt.
Cine vrea să ajungă în zona centrală are la dispoziție traversarea podului din zona Rompetrol sau a celui de la Piața Cibin. La acestea însă, se formează cozi uriașe, iar unii șoferi fac și peste 40 de minute până ajung la destinație. Proasta corelare a semafoarelor, pare să fie principalul motiv.VIDEO FOTO – Cum evităm traficul infernal din zona podurilor de la Piața Cibin și strada Râului - Cea mai bună rută alternativă
Dacă totuși vreți să ocoliți zonele de ambuteiaje, pentru cei care vin dinspre Aeroport există o alternativă mai rapidă, respectiv pe Calea Turnișorului – Calea Șurii Mici – strada Magheranului – strada Câmpului – strada Înfrățirii – strada Lungă – strada Popa Șapcă – strada Râului și apoi viraj la stânga peste podul peste Cibin.

YouTube video

O altă alternativă ar fi să folosiți o rută ocolitoare prin Terezian și să ocoliți orașul de Jos, mergând apoi pe Constituției, în direcția dorită.

Reamintim că podul PECO de pe șoseaua Alba Iulia este închis total până în data de 25 iunie. Detalii, AICI.

Ultima oră

Comentariul meu