Compact și Mircea Vintilă, la HermannstadtFest - ,,Sperăm să fie o ediție de nota 10”

Festivalul Internațional HermannstadtFest va începe vineri, 17 iunie, în Piața Habermann. Invitați speciali vor fi Mircea Vintilă și Trupa Compact.

Pentru cea de-a zece ediție, organizatorii HermannstadtFest au pregătit o serie de surprize pentru sibienii care vor să asculte muzică bună, adusă de artiști români în Piața Habermann. Atracțiile festivalului vor fi Trupa Compact și Mircea Vintilă. De asemenea, un număr mare de copii pregătiți în cadrul Palatului Copiilor Sibiu vor cânta pe scena festivalului.

,,Talente avem din belșug și nu doar în domeniul muzical. Aici vorbim despre copiii de la centrele de canto, muzică populară și folk. Eu sper să fie o ediție reușită mai ales că este una aniversară. Copiii sunt pregătiți, important este să se urce pe scenă, nu trebuie neapărat să facă o meserie din muzică, ci să cânte din plăcere”, spune Daniel Vecsei, directorul Palatului Copiilor din Sibiu.

În cadrul conferinței de presă au mai participat Daniela Simionescu, directorul festivalului și Adrian Ordean care va fi numit ,,Cetățean de onoare al Municipiului Sibiu”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu