cinci sportivi sibieni au venit acasă cu medalii de la un concurs european de taekwon-do

Radu, Daniel, Crina, Ștefan și Monika sunt cei cinci sportivi care, la începutul lunii iunie, au reprezentat cu mândrie Sibiul la Cupa Europeană AETF, un concurs la care s-au întrecut echipe de Taekwon-do din toată Europa. Competiția a avut loc în Sofia, Bulgaria, de unde sibienii s-au întors acasă cu medalii. 

cinci sportivi sibieni au venit acasă cu medalii de la un concurs european de taekwon-do

Sibiul are echipă de campioni! Radu Mareș, în vârstă de 13 ani, Daniel Cristache, în vârstă de 14 ani, Crina Orlătean, în vârstă de 17 ani, Ștefan Dulghiri, în vârstă de 17 ani și Monika Crețu, în vârstă de 25 de ani, sunt tinerii care au participat la un concurs european de Taekwon-do organizat în Bulgaria. Cu toții fac parte din echipa de Taekwon-do ITF C.S. Hwarang Sibiu. 

„Suntem cei mai mândri de performanțele sportivilor noștri, copii tineri, dar foarte talentați! Cinci participanți de la CS HWARANG SIBIU au venit acasă cu multe decorații și medalii de la Concursul XI AETF Open European Cup 2022, care a avut loc la Sofia în Bulgaria”, spun reprezentanții clubului. 

cinci sportivi sibieni au venit acasă cu medalii de la un concurs european de taekwon-doStefan Dughiri a făcut cinste Sibiului și a obținut, în timpul concursului, două medalii: una de aur și una de argint. Daniel Cristache a luat și el două medalii de argint. Crina Orlățan li s-a alăturat cu o medalie de argint, iar Monika Crețu a obținut două medalii de bronz. Radu Mareș s-a clasat pe locul 5 din 52 de competitori.

cinci sportivi sibieni au venit acasă cu medalii de la un concurs european de taekwon-do

Prin multă muncă, pregătire și pasiune, tinerii au reușit să ducă numele clubului, dar și Sibiului, într-unul dintre cele mai importante concursuri de profil. 

Ultima oră

Comentariul meu